Made With Love Regular Class by Me (The Sweetest Thing )

Living in Indonesia where located in Asia makes me never feel the fall or autumn. I am always excited by the fall and have one little  dream to be able to feel it in Europe before i die! *silly list but always happy when i imagine it hihihi

Autumn is always interesting and catch my heart because this season has warm colors (brown, peach or red) which are also my favorite colors. Not only the color but the atmosphere it self is very interesting. I often see some pictures with autumn theme in flickr or other social media and all of the pictures were very interesting.

Continue reading

So Proud of Myself!!!

my mom n my father*eating Chinese food at Ta Wa. Love you mom n dad!!!


I’m so satisfied got a job while still on probation for 3 months. If anyone asks me what job…… I wouldn’t not answered  because I have a stalker who really sucks!!! Yesterday, August 31th, 2009  was a special date for me. Why? Because on that date where my first paycheck with my own sweat. Well actually this is not the first paycheck for work professionally.   Previously I had been a private tutor and assistant lecturer with a satisfactory salary at the time I was in college.

Continue reading

Ate at Xo Suki with Superman!!!

Family

Me, my family, Acel and his lil bro, Christo going to Galaxy Mall, Surabaya to treat Acel coz he already got his Bachelor Degree. Me and my family dress up for this party! I choosed vintage style, brown lovers up to toe hahahahaha… My lil sis, Angel using orange dress with white stocking and blue Crocs. My lil bro, Christian and Christo using Superman custom like their are twins. It’s make some people head turning coz they are so cute using that custom! My mom using brown dress, my father using white stripes shirt and my big bro using blue stripes shirt.

Suki
Continue reading

Bikini, No Way! ( part 2 )

At Selopeng Beach

Look at the beach! So pretty ha? Or maybe you fallin in love with me? 

 

Well, keliatannya banyak dari RD Lovers yang suka sama postingan Bau Kuda Nil Aja Kalah! ( part1). Kok aku bisa tahu? Ya soalnya gara-gara postingan yang satu ini, Red Devil berhasil menduduki Top Post urutan 10 tanggal 19 Oct 2007 * mimpi apa semalam, seneng rasanya! Maklum baru pertama kali *

Continue reading

Bau Kuda Nil Aja Kalah! – Part 1

Di Kapal Ferry Jurusan Madura

 Aku lagi ada dikapal feri, yang merah muda itu adalah jepit rambut. Jaga-jaga kalau angin terlalu kencang. 😉

 

Minggu lalu, aku abisin waktu di Madura Island. Yup kegiatan mudik selalu aja aku lakukan pada saat Idul Fitri dan Natalan. Soalnya kalau lain waktu kan nggak bisa, jadwalku padat merambat oi.

Nah sebelum ke Madura, aku harus melakukan perjalanan dari rumahku ke Pelabuhan Tanjung Perak Surabaya dengan taksi. Kebetulan aku pulang tanggal 11 Oktober, jadi aku nggak mau dijemput, maunya dijemput di ujung Pelabuhan Kamal. Soalnya kalau di jemput di Surabaya pasti ngantri di Pelabuhan Tanjung Perak. Antrinya bukan 1-2jam, tapi bisa 5 jam lebih. Soalnya kapal ferry yang beroperasi hanya ada 5 lebih dan mendahulukan pejalan kaki dan pengendara motor. Dan karena nggak dijemput naek mobil jadinya aku hanya bawa satu tas slempang dan koper yang biasanya dibawa kebandara.

Continue reading

TERNYATA DI MADURA TIDAK SE “DESA” YANG DIBAYANGKAN!

Well, i spent my time in Madura Island to get my Holiday until 16 Oct 2007. Hari pertama disini cuman dihabisin sama keluarga dengan say ha say hi… trus coba bantu-bantu jaga toko.

Kepikiran juga si ngak bisa ngurus Blog ini, tapi sekarang bisa posting baru nie, langsung dari Madura lebih tepatnya kota Sumenep.

Ceritanya gini, pas nganggur karena toko sepi, aku coba pinjem laptop papa, trus langsung deh colok kabel telpon dan dial up.

Hasilnya aku bisa bikin posting ini. Simple, nggak ada foto dan ya cuman mau nunjukkin aja kalau di Madura ternyata bisa internetan juga dari rumah pribadi tanpa harus ngantri di warnet yang kalau di kotaku cuman satu doang dengan 4 komputer.

TERNYATA DI MADURA TIDA SE “DESA” YANG DIBAYANGKAN!

* untuk foto2 aku liburan di kampung halaman nyusul ya, soalnya lupa nggak bawa kabel USBnya HPku. Trus mungkin beberapa minggu kedapan akan ada postingan tentang ada ap di Madura and maybe you wanna try to go to this town. Oh ya buat yang kagen ama RD, YM an aja ya aku mungkin nongol agak malem sekitar jam 7an keatas.*

HAPPY HOLIDAY TO ALL RD LOVER!