Waxing at Nail Pia

waxing

Every human  in this world not always born perfectly, right? I have a weakness in my legs.  It makes me fell lack of confidence when wearing a skirt or shorts in public.
I actually want to cover my weakness and turn it into a surplus in a positive way. What can i do to change it?! The answer is WAXING. Last Saturday,  I did waxing for the first time.  Pls, Don’t  asked me how it felt? I’ll answer a little sore, itchy * because the glue which contains wax * and happy.  You will feel surprise when the servant put the glue in  our feet.  But…after that nothing happen. I really enjoy the moment…hahahahahha. For those of you whose skin is easily irritated or sensitive never do it coz believe me the itch will come and very disturbing.

I only spent $ 8 at Nail Pia, Galaxy Mall * love the decoration so much…full of purple*.  It takes approximately 1 hour….but for the sake of beauty then it does not matter to me. The next question is…. what would I do if these hair reappeared and more dense? * i can’t imagine the answer*

21 thoughts on “Waxing at Nail Pia

  1. Angels says:

    eve, klo di watson/century gitu kan ada yg jual lotion buat menghilangkan bulu juga tuh. g pengencoba cuman takut ada efek samping, jadi lebih lebat :)) pernah coba ga yang di toko2 gitu?

    • evelynpy says:

      hahahaha tempo hari sie juga pengen beli itu. yang disiram air panas dah langsung hilang kan? murah memang cuman takut efek sampingnya kulitnya gimana2. ada juga lotion yang di faceshop murah lho…
      tapi entahlah kok bisa aku wax ckckckckck aku juga bingung…aku takut tambah lebat sie…cuman ga kuat mental saja kalo dibiarin😦

  2. u-ung says:

    kok bisa paling suka style ku yg itu say??hahaha kalo yg doc martens putih tuh gimana (sg ak pasang d profile pic FB)??hahaha waduh yg uda waxing…kulit jd selicin lilin tuh..hehehehhe

  3. titiw says:

    Heh..? waxing di sby mahal juga ya eve.. kalo di jakarta, ada salon waxing tenar namanya salon narsih. Nah di sini selalu penuh dan banyaaak banget artis2 berdatangan.. pertama waxing aku juga takut tapi akhirnya biasa.. oya, di narsih ini ngewax cuma 25,000 aja dan setelahnya di threading (bulu2 sisa dibersihkan dengan benang). KApan kamu ke jakarta aku anter yuuk ke narsih, hehehe..

    • evelynpy says:

      waduh….murah sekali..disini mah dihitung sekali wax..jadi begitu bulunya dah tumbuh kayaknya nggak ada yang pelayanannya deh..
      kapan hari mau ke jakarta tapi ternyata adikku yang berangkat….kapan ya…pengen wax bareng nie😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s