I love Dress up… Wahahahahhahahahha

Rock n Roll

I took thiz pic coz felt bored at home n fed up with my thesis ^^

I have a new baby

Took a pic before went out to Plaza Tunjugan with my gangs but i choosed to put off my scarf

Waiting at MangoGet some, lose some. Bought a new bag n had car accident after went out with my gang. Damn!!

Boyish looksWent out to Surabaya Town Square watched The Curious Case Of Bejamin Button… * wore my bro’s tee*. Great movie n love Brad Pitt so much!

Stripes TeeI don’t know why i love using my bro’s tee.. hehehehehehe i make it like a dress…Went out to Surabaya Town Square watched Underwold..bad movie…

I hate doing thesis…fed up…. event i know i have to do it…

Go to the mall, shopping or window shopping, drink at Starbuck n watching some movie can refresh my brain…

16 thoughts on “I love Dress up… Wahahahahhahahahha

  1. muvi says:

    wow… aku suka style yang paling akhir. Keren bin feminin😉

    @Didut: emangnya knp koq lu kira salah masuk blog? Kalo ini jd blog fashion, so what..??

  2. naki says:

    yeppp .. pilem itu emang bagus bangett , suka banget ma efek si brad pitt dan cate blanchett🙂

    yang paling trakhir gw suka tuh , santai tapi masi kliatan stylish🙂

    • evelynpy says:

      @Naki:
      wahahahahhahahahhaha thx🙂

      @ericova:
      Ye…itu baju aku beli semua rek…bukan bajunya orang…ye… jangan nuduh sembarangan orang bisa mara lho

  3. pitshu says:

    dari dulu g pengen banget ke mall atau kemana gitu, dandan kek elo! nyoba pakaian begini dan begitu, g suka pakai stocking item, cuma jakarta panas boo~ lom kadang g kepentok masalah kendaraan hahaha… jadi mau cakep kek elo di mall gitu agak susah hahaha…
    g berharap bisa tinggal di negara 4 musim, jadi bisa sering2 dandan wakakakaka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s