Wrong Dresscode…but I Still Enjoy Ate Pizza!

So sad

Realy hate last Saturday night..


After dressed up, wear a new stuff * stripes loose shirt, i bought it at Pasar Turi less than 3$* and ready to go and suddenly my father asked me to stay at home and waiting some AC. Holly crap!!!

Happy stripes day...wahahahaha* fiuh…fiuh..fiuh..

So i spent that night at Pizza Hut – Jemur Sari and i realise  on that night i wore wrong dresscode!!
* never feel guilty when i eat pizza…*

Have you ever wore wrong dresscode?!

22 thoughts on “Wrong Dresscode…but I Still Enjoy Ate Pizza!

  1. u-ung says:

    hehehe everyone must be ever wear a wrong dress code too in their life!!So..dont be so silly, say… i think the wrong one is your wedges, maybe…

    • evelynpy says:

      @Sharon:
      wakakakaakakaka…kok bisa…emang lu ga tau ta lek misale itu acara lesehan? Ow..ow…pasti semua undangan mencoba cuti-curi pandang nie buat ngeliatin kamu😆

      @Ari 🙂

      @Didut:
      Salahnya aku terlalu heboh…soalnya semua yang dateng pakaiannya biasa-biasa saja, trus bahkan ada yang pake koloran..ow…..ow..😦

      @U-ung:
      Wahahahahahahaha we have different style sis…but i really love my wedges…. aku bukan merasa dress code karena pake itu tapi pas aku buka pintu masuk..ow…ow…semua kok pada biasa-biasa aja…mampus dah aku jadi lahan liatan orang😦

      @Angel:
      Wahahahahha….masa sie? Seriously?

  2. jimmy says:

    I never thought I have ever wear a wrong dresscode, unless when someone tells me to wear black and I wear white, that’s wrong dresscode!😀

  3. anggi says:

    Haha, kalo gw sih biasanya saltum gara2 cuaca. Pas pake baju layer2, tau2 panas! Pas pake rok mini, tau2 ujan! Huuhh..
    Kalo soal overdressed gw juga sering tuh.. tapi ke luar rumah cuma pake kolor kayanya aga keterlaluan ya? Hehehe..

  4. Johansen says:

    Wrong dresscode?? Ga pernah.

    Wrong footwear?? Pernah bgt… Ampe malu…

    Aku pernah pake sandal gunung waktu ke ultah temen dan gak ada yg perhatiin, tiba2 MC manggil namaku utk naik ke atas panggung dan nyanyiin lagu Happy B’day utk temenku yg ulath!!! Suer Shock dan malu bgt, udah gitu pas naik panggung, MC-nya nyeletuk,”Loh?? Kok pake sendal??” Dan semua tamu tertawa melihat alas kakiku… Kyaaaaaa!!! Hueeee… Kenangan lama yg memalukan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s