RED DEVIL Is The Fastest Growing Blog, NOW!

untitled-1.jpg

I’m so glad when i saw the box in my dashboard today Friday, 31 Agust 2007 at 1 pm.

Honestly, i seldom see  that box becaus i’m not interest with some of the menu.

Today. I didn’t know why, i saw it!

Surprised and i’m very happy!

Why? 

RED DEVIL  is the fastest growing blog now. ( i don’t know when Red Devil in the 1st position)

I remember when i joined with Wordpress a long-long ago. I didn’t think that my blog could be the fastest growing blog. I just would to had simple blog which is can help people. I just would to write everthing in my head and sometimes i didn’t care about people opinion.

Maybe you think my blog so simple, and maybe one of you think it is clise and doesn’t have anything new. It’s ok guys, because every human have a different opinion and i have to except them all to make Red Devil better than now!.

  • Thank you God, you always remind me that write something always make me happy.🙂
  • Thank you for all RD Lovers who always, usually, seldom gave the opinion or comments.
  • Thank you for every Blogger who visited my blog ” Red Devil ” eventhough you didn’t give any comments, but i still thank you because you would spent you time just to click my blog. Thank you so much.
  • Thank you for someone called Ria, who taught me how to make a blog and always “push” me to had a great blog.

Thank you, thank you and thank you, without you, i never be like this!

I promise, i always keep blogging until i die with a good articles.

So proud of me eventhough i don’t now about the technic why i became the fastest Growing Blog.

I still waiting for your critics and advices about my blog.

GBU ALL!

* kalau ada grammar yang salah, mohon bantuan untuk diperbaiki. Maklum ini postingan ke 3 versi Inggris di blogku.😉 *

* You can see the evidance in dashboard, on the right box* 

*Kalau pada saat saya posting ini posisi saya udah tidak jadi yang no 1 atau bahkan udah ilang saya mohon maaf.*

RD Results maaf kalau terlalu banyak pic, mumpung jadi no 1.:

blog-stast.jpg

 

top-opst.jpg

 

seacrh-engine-copy.jpg

 

refers.jpg

 

 

 

 untitled-12.jpg

 

 * Imbuhan baru hari ini tgl 1 Sept 2007, Red Devil berhasil jadi Top Post diposisi 49.

untitled-2.jpg

 

 untitled-1.jpg

28 thoughts on “RED DEVIL Is The Fastest Growing Blog, NOW!

  1. beritadalamkancoet says:

    hoe…hoe…gaya rek…
    wah,tak jamin pasti “ndase gedhe”(kepalane bertambah besar).
    wah,tak jamin pasti siang ini tidure sambil ngimpi.
    wah,tak jamin pasti ntar sore arek ini telpon aku sambil mesem2(ngguyu2)

    weleh…weleh…

  2. evelyn pratiwi yusuf says:

    @ beritadalamkancoet:
    Anda iri ya dengan saya?🙂 Hahahahahhaha

    @Jie:
    Ya mau kapan? tentuin deh jadwalnya.😉

    @ Doni:
    Kenapa? Kok bisa?

  3. prettyinthecity.biz says:

    Congrats ya, Eve…

    Walopun aku gak ngerti yang gitu2, tapi aku yakin blog kamu berarti isinya oke sampai banyak yang suka…

    Makanya rajin nulis blog yah.. =)

  4. sakuralady says:

    selamat yee velynn.. tumbuh dan berkembang lagilah blogmu bagai dirimu yg menjadi wanita dewasa yg cantik,smart dan penuh percaya diri.. (jgn terbang yaa.. ) hehehe

  5. fertobhades says:

    hehehe…. selamat deh🙂

    kalau Top Blog itu yang susah :

    Top Blogs

    The most popular WordPress.com blogs are ranked here according to a special formula.

    “A Special Formula” itu yang susah ditebak apaan. Jangan-jangan suka-sukanya Om Matt naruh blog siapa yang paling atas:mrgreen:

    *di top blog, saya paling tinggi nomor 8 (dulu banget) :)*

  6. evelyn pratiwi yusuf says:

    @ Cherry:
    Upps maybe latter. Beli domain masih nggak mampu. Kantong masih tipis.😉 Maybe you want buy it for me.

    @Pretty:
    Thx ya, moga2 aja aku keranjingan nulis seperti Pitshu yang posting satu hari bisa ampe 5.

    @Sakura lady:
    Aku udah terbang coz your compliment. Sampai kejedot tembok kamar. Hikz…😦

    @Ria:
    Makanya sering2 posting dong! Masak kalah ama saya🙂. Saya begini soalnya biar nggak rugi pasang Speedy mbak! Hehehehehe.

    @Jennie:
    Sis thank you so much. In this blog i use your theory. Tapi cuman dikit.

    @Mike:
    Iya. Undur diri dari LK lebih plong mas! I enjoy my life.

    @Syafriadi:
    Lho ada apa dengan avatar saya?
    Terlalu bergairahkah atau terlalu cantik?
    Habis udah bawaan dari sononya?
    Berarti posting saya nggak sesuai dengan avatar saya gitu?😦

    @Ferthobes:
    Lho saat kamu no 8 itu, saat kamu posting yang mana lho?
    Ada satu blog yang temanya ttg lumput lapindo dari dulu ampe skrg merajai trus. Nggak lengser2 mas!

    @Danalingga:
    Siap man! I wish i can do better than this.

    @Joerig:
    Thanks ya🙂
    Semoga jadi pengunjung setia RD.🙂

  7. riawibisono says:

    masalahnya saya ndak pasang speedy…. aku kan nomaden Eve, bentar di Bali bentar di Sby… tapi ini nyesel jg ga pasang, soalnya lately aku jarang pulang kampung… mungkin bulan ini mau pasang krn udah nyerah sama telkomnet yg kayak semut. kamu pake yg time based atau 1 giga? kalo pasang cuma 2 bln trus minta lepas bisa gak ya?

  8. evelyn pratiwi yusuf says:

    Ria:
    Ya nggak boleh, lha wong saya psang speddy baru bisa 3 bulan kemudian…
    * kok jadi bicarain pasang speedy disini ya?*

  9. evelyn pratiwi yusuf says:

    @ Syafriadi:
    Nggak juga, cuman terlalu senang. Maklum, dulu ngeblog nggak ada tujuan apa2 tapi rewardnya sampai segini.🙂

    @ Cherry:
    $ 8? Maybe i should try to buy that domain.😉

  10. atmo4th says:

    Wah, aku juga pernah dibilangin temen, katanya saya dapet nomer satu di fastest growing… Tapi pas itu lagi enggak online.. T_T..
    btw dah aku masukkin juga blogmu di blogroll ku…

  11. evelyn pratiwi yusuf says:

    @caplang
    Thanks ya…
    Udah semangat tuh… nulisnya.. coba liat deh tulisan2 baruku dan jangan lupa komennya ditunggu.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s